Schala.no

På oppdrag for Ekko Media AS har vi lansert en hel ny landingside for Schala & Partners AS.  Vi også lagd en HTML5 banner med kontaktskjema som skal brukes i annonsering på Finn.no – Dette gjør det mulig å hente informasjon uten å måtte sende kunden til en landingside. 

På landingsiden har vi lagt inn et custom kontaktskjema, og lagt inn tracking kode for Google Analytics.

 

schalafinnhtml5

Landingpage

I online markedsføring, er en landing page, også kjent som en “lead capture page” eller en “lander”, eller en “destionation page”, en enkelt nettside som vises når du klikker på et søkemotor optimalisert søkeresultat eller en nettannonse. landingsiden viser vanligvis en forlengelse av reklame, søkeresultat eller lenke. Destinasjonssider er brukt for lead generering. Handlingene som en besøkende tar på en landingside er det som bestemmer en annonsør konverteringsfrekvens.

HTML5 Banner

På finn.no har det blitt veldig populært og bruke HTML5 bannere, forskjellen fra en tradisjonell banner at man kan ha økt funksjonalitet. Som kan man ha et kontaktskjema uten å sende personer til en landingside. Altså banneren kan være animert og interaktiv.

Kunde

Ekko Media AS

Arbeid

Landing page / HTML 5 Banner

Schala.no