Frikk Jarl
Webutvikler
frikk.jarl@symfoni.com

Martin Jarl Andersen
Prosjektleder
martin@symfoni.com

Keith Mellingen
Visual artist
keith.mellingen@symfoni.com

Kristian Syversen
Grafisk design
kristian.syversen@symfoni.com

Elias Valkvæ Olsen
Kunderådgiver
elias.olsen@symfoni.com

Henrik Røsholm Bertnsen
Utvikler
henrik.rosholm.berntsen@symfoni.com

VÅRT KONTOR

Kontoret vårt ligger sentralt på Skøyen i Oslo, med en fantastisk utsikt over Oslofjorden.

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Her er svar på noen ofte stilte spørsmål. Lurer du på noe mer? Kontakt oss.

Hvorfor “Next Generation”?

I jungelen av utviklingen som skjer, valgte Symfoni Next å satse på et ungt og fleksibelt team som kan levere moderne og nytenkende løsninger innenfor web, design og sosiale medier. Med “Next Generation” får du det beste fra begge verdener; tung erfaring og kompetanse i ryggraden, samtidig som vi er fleksible, unge og kreative.

Hvor mye koster dere?

Det kommer alltid an på hvor lang tid prosjektet ditt tar. Vi har en fast timespris, så prisen varierer på størrelsen på prosjektet. Generelt sett, kan vi si at en responsiv nettside starter på 15 000kr, men en logo starter på så lite som 4 500kr.

Hvem jobber dere med?

Avdelingen vår har en øvre aldergrense, fordi vi ønsker å holde konseptet ungt og nyskapende. Generelt sett skal de som jobber hos oss være kompetente, dedikerte og dritflinke. Vårt dedikerte team har vært oppskriften på vår suksess, så det setter vi høyt. Resten hører til tungvekteren Symfoni Next. 

Hvordan vurderer dere prisen?

Før et hvert prosjekt, setter vi opp et estimat der vi beregner hvor lang tid prosjektet ditt kommer til å ta. For å gjøre det enkelt for deg, kommer estimatet i form av en “meny” der du kan huke av de tjenestene du ønsker, mens du kan velge bort det du synes er mindre viktig. På den måten har du full kontroll over prosjektkostnadene.

Hvordan lager dere nettsider?

Fremfor å bygge nettsider fra grunnen av, gjør vi det kostnadseffektivt ved å bygge opp på “maler” i WordPress. Sammen med deg velger vi en mal som passer for deg, med designet og funksjonaliteten du trenger. Derfra endrer vi design, gjør siden responsiv og gjør den synlig på Google.

Hvor lang tid tar et prosjekt?

En av våre styrker er at vi er unge og fleksible, så derfor kan vi levere på selv korte frister. Et nettside kan lages fra to til fem uker, mens en logo kan være ferdig på en til to uker. Uansett garanterer vi å holde tett kontakt med deg hele veien, så du vet akkurat hvor vi er i prosjektet.