LifehacksProduktivitetWeb

4 Chrome utvidelser en utvikler må ha

By 18. april 2017 No Comments

4 Chrome utvidelser en utvikler må ha

Det er mange nyttige verktøy for å øke workflow for en utvikler, her en liste over mine mest brukte utvidelser som hjelper meg og mine medarbeidere hver dag.

1. Wappalyzer
Med Wappalyzer kan du få raskt innsikt i hvilken teknologi som en nettside bruker, den kan opplyse om libraries, frameworks, programmeringspråk og server-oppsett.

2. ColorZilla
Skulle du raskt hatt fargekoden til et element på en nettside, eller farger fra et bilde kan du bruke ColorZilla. Dette lar deg enkelt og raskt bestemme en pixel på nettsiden og motta fargekoden med engang. Veldig hjelpsomt da man oppdaterer en eldre nettside med nytt design eller oppsett.

3. Cors Toggle
Denne enkle utvidelsen lar deg kommunisere lokalt med eksterne API’er som har gitt beskjed til nettleseren om å blokkere cross-site-scripting, en funksjon som har stor nytte til vanlig men kan være problematisk da man utvikler javascript-baserte løsninger lokalt.

4. Lastpass
Lastpass er noe som anbefales til alle, det sørger for en sikker og enkel måte for å lagre passord. Den godtar synkronisering mellom enheter, så du alltid har passord og brukernavn tilgjengelig til alle nettsider selv på mobilen. Veldig nyttig for konsulenter og bedrifter da man raskt kan dele tilgang til en nettside til andre medarbeidere.

Forfatter

Henrik Berntsen

Henrik Berntsen

IT-Konsulent

Henrik er en kjernekar med effektivtet som kjerneverdi. Han jobber 15 timer i døgnet og er en guru innenfor alt(teknisk)

Kom på gratis workshop!

Trenger du hjelp til å komme i gang med digital markedsføring? Kom på gratis workshop hos oss på Skøyen.

Telefon/Email

Melding