BrandingBusinessMarkedsføringWebWebutvikling

Norges 5 beste advokatnettsider

sokeoptimalisering

De 5 beste nettsidene til advokater

Advokatbransjen er en konservativ bransje, og det samme gjelder på nett. Men trenden har begynt å snu seg, og stadig flere satser mer på sin digitale strategi.

Flere har skjønt at det er viktig å ha en nettside som listes høyt på google. Flere har kommet seg på sosiale medier for å komme i kontakt med nye klienter og gamle klienter.
Siden vi har jobbet mye med å lage nettside advokater, har vi vært innom mange gode (og dårlige) nettsider for advokatfirmaer. Vi har valgt ut de 5 beste nettsidene, som skiller seg ut som på både design, funksjonalitet og brukervennlighet.

#5 Advokatfirmaet Grette

beste advokat nettside grette
Advokatfirmaet Grette har en nettside som gjør at jeg sitter igjen med et inntrykk: tung kompetanse.
Grette har en nøktern stil, der det er fokus på å fremheve den tunge kompetansen. Istenfor å fremheve et masete salgsbudskap, fremheves fagartikler, seminarer og referanser.
Grette er gode på å spesialisere budskapet sitt. På «Tjenester» fremhever de kun sine beste kompetanseområder, mens de argumenterer godt for hvorfor akkurat Grette er gode på disse.
Med kun 3 knapper i menyen holder de siden enkel. Du finner allikevel frem til dit du vil, med en fullstendig oversikt på «Alt innhold».
På minussiden er det ikke like enkelt finne frem til kontaktsiden til Grette. Det kan skape en høy terskel for å ta kontakt.

#4 Advokatfirmaet Selmer

selmer
Jeg kan navnet på mange advokatfirmaer, men hvis det er ett jeg kjenner personligheten til, så er det Selmer. 
Det er heller ikke rart, for det første du ser på nettsiden er deres hovedbudskap: Selmer er en utfordrer som tenker nytt. De scorer høyt på å vise hvorfor akkurat Selmer er et advokatfirma som skiller seg ut fra de andre.
Med kreativt bruk av illustrasjoner er det enkelt å lese informasjonen.
De får dessverre trekk for å ha en skremmende lang liste over kompetanseområder i undermenyen. Den er så lang, at man ikke får sett hele på en vanlig skjerm. Det er fy-fy.

#3 Advokatfirmaet Kluge

kluge
Kluge er et eksempel på en tradisjonell advokatside, gjennomført på en ypperlig måte. Den kommer på listen for å ha høyt fokus på brukeren, og for et gjennomført design.
Spesielt deilig er det å finne frem til advokatene, som tross alt er den viktigste salgsvaren. De kan sorteres etter både stilling, og fagområde. Det er enkelt å finne frem til riktig person.
På fagområdene er de flinke til å fremheve hvorfor akkurat Kluge har god kompetanse, mens de sper på med et godt utvalg av fagartikler. Her er det veldig gode ressurser, og lett å finne fram for studenter, og andre som er interessert i bransjen. Man sitter igjen med inntrykket av at dette er advokater man kan stole på.
beste advokat nettside staff
Advokatfirmaet Staff har en ukonvensjonell nettside, men man sitter også igjen med at dette er noen tøffe og modige advokater. 
Det første som møter deg er klart bilde av den viktigste salgsvaren et advokatfirma har, nemlig advokaten selv. Det klenger godt med slagordet «En god advokat er viktig for saken din».
Siden er nøktern, det er kun det man har behov for å vite: Hvem jobber her, hva kan de hjelpe meg med og hva koster de? All unødig info er kuttet bort, de gir ett inntrykk av at selvsikre advokater som vinner saken din.
Advokatfirmaet Staff er et herlig eksempel på at advokatnettsider kan være eksperimentelle, men fortsatt fungere.
osloadvokatene
Osloadvokatene får mellom 180-230 nye advokatoppdrag hver måned. Det er ikke rart, ettersom de har en fantastisk nettside der målgruppen er i hovedfokus. 
De utmerker seg spesielt godt på å snakke til privatkunder. Istedenfor bruke tunge fagtermer, så heter det «arv», «barn», «skilsmisse» og «samboere».
Osloadvokatene nøler ikke med å vise frem advokatene sine. Det gir høy tillit, og lav terskel for å ta kontakt. Det ingen tvil om at Osloadvokatene stikker av med seieren som den beste nettsiden blant advokater i Norge.

Ikke gå glipp av

Se nettsidene vi har laget for Sandvika Advokatkontor og Advokatfirmaet Frøysaa & Bjørkgård. Her har vi tatt med det som fungerer best, og levert kvalitet til en rimelig pris.

Kom på gratis workshop!

Trenger du hjelp til å komme i gang med nettside eller digital markedsføring? Kom på gratis workshop hos oss på Skøyen.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Forfatter

Martin Jarl Andersen

Martin Jarl Andersen

Prosjektleder & Rådgiver

Martin Jarl er utdannet kommunikasjonsrådgiver men har en bakgrunn fra alt digitalt.

Kom på gratis workshop!

Trenger du hjelp til å komme i gang med nettside eller digital markedsføring? Kom på gratis workshop hos oss på Skøyen.

Telefon/Email

Melding